CD Sons de Colors

Sons de Colors

AGRUPACIÓ ARTÍSTICO MUSICAL "EL TRABAJO" DE XIXONA

En el darrer assaig el director de la banda ens digué un bon aforisme: «cerqueu la perfecció i trobareu l’exactitud». Jordi acaba esgotat, com els membres d’aquesta agrupació, que hem posat tot el nostre alè a fi d’obtenir un treball diferent.

Sons de colors representa un espai nou per a la banda de Xixona: l’enregistrament de música simfònica, que no és un fet massa comú en les agrupacions del sud del País Valencià. Però, tampoc és un fet aïllat en la nostra discografia, ja que començàrem l’aventura amb Díctic del Tirant composta per José Rafael Pascual Vilaplana i dirigida per José Francisco Mira Marín.

Aquest treball no és gratuït, no, i encara menys en èpoques on l’economia frustra la cultura, per això hem d’implicar les institucions, presentar un projecte molt engrescador i tirar mà d’amics, com el trombonista Jordi Navarro, membre de l’Orquestra Nacional d’Espanya, que intervé en Colors de Bert Appermont. Jordi Navarro, amb una agenda completíssima, ha pogut trobar un lloc i ens ha ensenyat com s’acaricia, s’estima i es vol un instrument!.

El treball exhaustiu, desinteressat, del nostre director, Jordi Francés Sanjuan, amb una passió desmesurada. La tecnologia d’Audioart que ens ha acompanyat en aquest camí. El treball tècnic que ha fet el nostre benvolgut amic Carles Pellicer, tan meticulós com n’és! L’Ajuntament de Xixona que ha donat el suport econòmic, sense el qual no s’hauria pogut dur a terme el projecte. I cadascun dels membres de la banda de Xixona, vertaders motors d’aquesta aventura de música i companyonia que, al cap i a la fi, són els elements que conformen la nostra identitat com a grup i la nostra passió.El resultat, Sons de colors: sons d’un poble que es fan un poc més grans amb aquest CD.

Més informació i encomandes del CD: Agrupació Artísticomusical El Trabajo de Xixona

Fitxa Tècnica

Número de Catálogo: 128BV12CD

Depósito Legal: A-679-2012

AGRUPACIÓ ARTISTICOMUSICAL EL TRABAJO DE XIXONA
Director:
JORDI FRANCÉS SANJUÁN

Trombó solista:
JORDI NAVARRO MARTÍN

Assesor musical:
CARLOS PELLICER

Producció i Edició:
AUDIOART

Producció Executiva:
AGRUPACIÓ ARTISTICOMUSICAL EL TRABAJO DE XIXONA

Gravació:
RAFA MONLLOR i PAU COLOMER
Mescles i Edició Musical:
RAFA MONLLOR

Títols del CD

01SAGA MALIGNABert Appermont
 COLORS FOR TROMBONEBert Appermont
02Yellow 
03Red 
04Blue 
05Green 
06LIBERTADORESÓscar Navarro González
 JAZZ SUITEManfred Schneider
07Jazz Valse 
08Jazz Balad 
09Jazz Samba 
10CONGA DEL FUEGO NUEVOArturo Márquez

Puedo ayudarte con las grabaciones de tu banda de música

Audioart es un estudio de grabación y sello discográfico con más de 20 años al servicio del mundo bandístico.

Rafa Monllor

Ver entradas de Rafa Monllor
Técnico de sonido especializado en grabaciones de música sinfónica, de cámara y cantautores. Me apasiona mi profesión y me siento un privilegiado por poder dedicarme a ella. Por eso pongo todo el empeño en conseguir la máxima calidad de sonido en tus grabaciones.
Volver arriba
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para fines de afiliación y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad
Abrir WhatsApp
1
¿Hablamos?
Hola soy Rafa,
¿En qué puedo ayudarte?