CD Gratus Monografía de Sergio Querol

Gratus

UNIÓ MUSICAL D'ALBAIDA "L'ARANYA"

La Unió Musical d'Albaida (L'Aranya) dintre de la seua extensa i variada trajectoria històrica que enguany alcança els 80 anys, sempre ha estat especialment sentibilitzada i arrelada al món de la música de la festa dels moros i cristians.

Experiències passades i presents que son fidel mirall de l'actual identificación de l'Aranya amb el conglomerat que conformen cadascun dels elements definidors del fonomen de dignificació d'aquest genuí i autòcton gènere musical per a banda.

És deure de tots els estaments integrador del món fester seguir lluitant en pro d'aquest gènere, tant des del món bandístic com des de les associacions de festers i compositores, sense oblidar-nos de la responsabilitat de les institucions públiques vetlladores de la potenciació dels fenòmens culturals...

...El present CD monogràfic constitueix una prova fidel de la significació que té per a l'Aranya la música de festa, i de la mà del compositor albaidí Sergi Querol el mostrem com a signe evident d'afirmació i ratificació de treball i sacrifici que músics, compositors i directius porten a terme en defensa del més genuí, definidor i autòcton gènere musical valencià.

También te interesa:  Caleidoscopi Sonor

Gràcies Sergi.

Mes informació i encomandes del CD: Omnes Bands, S.L.

Fitxa Tècnica

Número de Catálogo: 004BV03CD

Depòsit Legal: A-343-2003

UNIÓ MUSICAL D'ALBAIDA
Director:
SERGI QUEROL I TORMO

Producció i Edició:
AUDIOART
Producció Executiva:
OMNES BANDS, S.L.

Assesors Musicals:
RAMÓN GARCÍA i SOLER
JOSE RAFAEL PASCUAL VILAPLANA

Gravació:
RAFA MONLLOR i PAU COLOMER
Mescles i Edició Musical:
RAFA MONLLOR

Disenny:
DAVID SOLER i CATALUÑA
Maquetació:
IMPREMPTA SIMÓ, S.L.

Títols del CD

01GRATUS
02ANTONIO BONET
03FET EN EL CEL
04GIBRA'ARA
0527 DE JUNY
06TUAREG
07PERFUME DE ROSAS
08PARA TI SEÑOR
09SALVOR
10ALBAIDA CRISTIANA
11ALBAIDA MORA
12ALBAIDA GARROFES

Puedo ayudarte con las grabaciones de tu banda de música

Audioart es un estudio de grabación y sello discográfico con más de 20 años al servicio del mundo bandístico.

Rafa Monllor

Ver entradas de Rafa Monllor
Técnico de sonido especializado en grabaciones de música sinfónica, de cámara y cantautores. Me apasiona mi profesión y me siento un privilegiado por poder dedicarme a ella. Por eso pongo todo el empeño en conseguir la máxima calidad de sonido en tus grabaciones.
Volver arriba
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para fines de afiliación y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad