CD Amadaràs

Amadaràs

UNIÓ MUSICAL BENICADELL

Els orígens de la societat són incerts, però Castelló de Rugat ha estat un poble des de sempre vinculat a la música. Ja hi ha constància de que a finals del s. XVII, Castelló disposava d’un grup de músics que animaven tot tipus d’activitats festives de la localitat.

Però fou en 1866, quan es constitueix la primera societat musical: la “Societat Filharmònica de Castelló de Rugat”, anys després, tot i que va desaparèixer com a tal, els músics seguien tocant i amenitzant festes i tot tipus d’esdeveniments.

Posteriorment ve un període de restauració de la banda, arribant a separar-se en dues entitats marcades per les dues tendències polítiques que dividien la societat.

Passat aquest capítol es torna a unificar, arribant així a la història moderna de la banda que comença a l’any 1950 quan per fi es decideix legalitzar la situació creantse la “Societat Artístico Musical Benicadell”, passant fins l’any 1982 per poques de brillantor seguides d’altres crítiques fins i tot quasi a la desaparició. En aquestos anys els directors van ser Bernardino Cuevas, Rafael Ferrer, Pepe Oriola, Bautista Seguí, Juan Alberola, el mestre Penella, Càndido, Francisco Coloma i Godofredo Garrigues...

Més informació i encomandes del CD: Enrique Alborch Tarrasó

Fitxa Tècnica

Número de Catàleg: 150BV15CD

Dipòsit Legal: A 821-2015

UNIÓ MUSICAL BENICADELL
Director: JORDI SOLER I CARBÓ

Producció i Edició:
RAFA MONLLOR - AUDIOART

Producció Executiva:
UNIÓ MUSICAL BENICADELL

Gravació:
RAFA MONLLOR I PAU COLOMER

Disseny gràfic:
PATRICIA BATALLER

Títols del CD

01 AMADARÀS (música per a una presentació)
02 ATHÊNAEUM (pasdoble)
03 LA VICTÒRIA (marxa cristiana)
04 GUILLEM (marxa mora)
05 21 CONTRABANDISTES (pasdoble)
06 TERRA NOSTRA (marxa cristiana)
07 SES BAYRAK (marxa mora)
08 AGRUPATS (pasdoble)
09 JÚLIA (marxa cristiana)
10 NIT DEL RIU (marxa mora)
11 MIGUEL CRESPO (pasdoble)
12 SIBILA DE FORTIÀ (marxa cristiana)
13 ALÍK-GASBÀ (marxa mora)
14 ROMUALDO SOLER (pasdoble)

Puedo ayudarte con las grabaciones de tu banda de música

Audioart es un estudio de grabación y sello discográfico con más de 20 años al servicio del mundo bandístico.

Rafa Monllor

Ver entradas de Rafa Monllor
Técnico de sonido especializado en grabaciones de música sinfónica, de cámara y cantautores. Me apasiona mi profesión y me siento un privilegiado por poder dedicarme a ella. Por eso pongo todo el empeño en conseguir la máxima calidad de sonido en tus grabaciones.
Volver arriba
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad